Неверифицирани

Две лица претепани во слатакарница во скопски Аеродром

20:00 Mar 1 2017 н. Аеродром, Скопје

Опис
Oколу 22.20 часот во Скопје на ул. „Владимир Комаров“, во слаткарница Ф.Ц.(19) и А.М.(20), без повод и причина, физички биле нападнати од страна на пет-шест непознати машки лица, кои биле гости во слаткарницата. Ф.Ц. и А.М. биле пренесени во болницата „РеМедика“, каде од страна на лекар кај Ф.Ц. се констатирани тешки телесни повреди. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителите и за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Физички напад,Телесна повреда,Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

Тепачка меѓу средношколци во Скопје, еден повреден

13:13 Nov 04, 2013

н. Аеродром, Скопје, 0.23 Kms

Девојка истепана во автобус

15:49 Feb 14, 2014

н. Аеродром, Скопје, 0.25 Kms

Нападнат малолетник во автобус со број 7

13:12 Nov 15, 2013

н. Аеродром, Скопје, 0.28 Kms

Нападнат малолетник кај Транспортен центар

18:35 Mar 01, 2017

Центар, Скопје, 0.35 Kms