Верифицирано

Искршен штаб на БЕСА во Бутел

01:00 Oct 1 2017 Нас. Бутел

Опис
Од страна на непознати лица било извршено оштетување на партиски штаб на политичката партија “БЕСА“ на ул.„Тале Христов“, при што со тврд предмет биле скршени две изложни стакла и искинати шест плакати. Се превземаат мерки за расчистување на случајот.
Линк од вести
http://www.mvr.gov.mk/dneven-bilten/901
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Демолиран штабот на ДУИ во Скопје

15:00 Oct 03, 2017

Нас. Скопје-Север, 0 Kms

18-годишно момче нападнато на улица

22:08 Mar 30, 2016

Бутел, Скопје, 0.13 Kms

Каменуван воз на релација Кичево-Скопје

14:45 Jun 02, 2013

Скопје- Железничка станица Скопје Север, 0.15 Kms