Верифицирано

Искршени стакла на штаб на ВМРО ДПМНЕ во с.Другово, Кичевско

01:00 Oct 9 2017 Општина Кичево

Опис
Непознат сторител со употреба на тврд предмет искршил две стакла од објектот кој се користи како штаб на политичка партија ВМРО ДПМНЕ. Увид на лице место е извршен и се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0