Неверифицирани

Петнаесетгодишен малолетник нападнат во автобус

19:00 Oct 25 2017 Скопје

Опис
Петанесетгодишен малолетник во автобус на ЈСП бр.22 бил нападнат од страна на повеќе ученици, при што се здобил со повреди.
Како што соопшти МВР, од Градската општа болница “Наум Охридски“ било пријавено дека кај нив дошол 15-годишник од село Никиштани, скопско, ученик од Средно училиште “Цветан Димов“ со повреди здобиени од физички напад, кој се случил на бул. „Партизански Одреди“ во автобус бр.22.
„Оштетениот во автобусот бил нападнат од повеќе ученици. Од страна на лекар констатирани му се телесни повреди и е пуштен на домашно лекување“, наведуваат од МВР.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Физички напад,Телесна повреда,Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Тепачка во автобус бр. 64-а, четворица повредени

14:20 Nov 04, 2014

н. Карпош, Скопје, 0.01 Kms

Момче жртва на насилник во скопски Карпош

00:00 May 23, 2014

н. Карпош, Скопје, 0.17 Kms

Бомба експлодира пред штаб на СДСМ во Карпош

23:35 Feb 24, 2014

н. Карпош, Скопје, 0.27 Kms