Неверифицирани

Физички нападнат малолетник во автобус на ЈСП

13:20 Dec 15 2017 Скопје

Опис
Повеќе непознати лица на возраст од 15 до 18 години физички нападнале петнаесетгодишно момче во автобус на ЈСП бр. 65 кој сообраќал од село Стајковци до Транспортен Центар-Скопје.
Мајката на момчето Е.Н. (36) во полиција пријавила нападот се случил околу 13:20 часот кога во село Сингелиќ во автобусот влегле повеќе непознати лица кои откако се качиле на горниот кат најпрво физички го нападнале малолетникот, а потоа и неговите другари.
Момчето се здобило со повреди и во Градската општа болница „Свети Наум Охридски“ му била укажана лекарска помош. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Физички напад,Телесна повреда,Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Повторно тепачка во автобусот бр. 65

18:00 Dec 18, 2013

н. Ченто, Скопје, 0.49 Kms

Искршени стакла на штаб на СДСМ

03:00 Mar 03, 2017

н. Ченто, Скопје, 0.5 Kms

Претепани две момчиња во автобус 65

01:00 Sep 13, 2014

н. Ченто, Скопје, 0.63 Kms